Bozkır ilçemiz genelinde ilk ve orta kademede öğrenim gören 4.355 öğrenci için ilk ders zili çalarken, 2022-2023 eğitim-öğretim yılına merhaba dediler. İlk ders zilinin çaldığı gün Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ile Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu'nu ziyaret etti.

İlçemizde 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu'nu ziyaret etti.
İlk kez okula başlayan anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerine hediyeler dağıtıp heyecanlarına ortak olan Kaymakam Deniz, sevgili öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlarken, tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.
Belediye Başkanı Sadettin Saygı’da; 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, açılış programına katıldığı Mustafa Derviş Öztunç İlkokulundan bir mesaj verdi. Başkan Saygı; “Yeni eğitim-öğretim yılımızın tüm sevgili öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
Bozkır çocuğunun okumaktan başka çaresi yoktur. Sevgili gençler derslerinize iyi çalışın, öğretmenlerinizi iyi dinleyin, tabii önceliğiniz saygı ve sevgi olsun. Saygı sevginin olduğu her yerde başarı kendiliğinden gelir. Ben buradan yine ilçemizdeki tüm öğretmen ve idarecilerimizin eğitim-öğretim yıllarını tekrar kutlarken, hayırlı uğurlu olsun diyor ve üstün başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.  

(Haber: Yunus Yılmaz)