Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde Boyalı İlkokulunda gerçekleştirilen depreme karşı güçlendirme ve tadilat çalışmalarını yerinde incelerken, devam eden çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler aldı.

Bozkır’a bağlı dış mahallelerimizden Soğucak ilkokulu ile Ortaokulunda Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem güçlendirmesinin inşaat çalışmaları ile ilgili haberimizi geçtiğimiz haftaki gazetemizde siz okuyucularımıza duyurmuştuk.
Aynı şekilde Sarıoğlan Mahallesine bağlı Boyalı ilkokulunda da güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini ve ilçemiz Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ilçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte tadilat ve güçlendirme çalışmalarının devam ettiği Boyalı ilkokulunda incelemelerde bulundular. 
Bozkır’a bağlı dış mahallelerimizden Soğucak ilkokulu ile Ortaokulunda Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem güçlendirmesinin inşaat çalışmalarının halen devam ettiğini ve çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü de takip eden gazetemiz muhabiri edindiği bilgilere göre, yapılan güçlendirme çalışmalarının bir an önce tamamlanması ve 2022-2023 eğitim-öğretimin bu günlerde başladığından dolayı hummalı bir şekilde çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtilmiştir.
Bozkır’a bağlı Soğucak Mahallesinde ilk ve Ortaokulundaki inşaat güçlendirme çalışmaları 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına yetiştirilmesi için Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geç kalınmış olsa da, aralıksız tadilat çalışmalarının devam ettiğini, Bozkır Sarıoğlan Mahallesine bağlı Boyalı İlkokulunda da aynı şekilde yetiştirilmesi için çalışmalara aralıksız devam ediliyor.
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bölgemizde yapılan çalışmaların öğrenci ve öğretmenlerimize şimdiden hayırlı olmasını tekrardan dilerken, Bozkır Postası Gazetesi olarak umarız ki; yapılan bu çalışmalar eğitim-öğretimin başladığı bu günlerde daha fazla gecikmeden en güzel şekilde bir an önce tamamlanır.
Kaymakam Ahmet Berkay Deniz’de, yapılan bu çalışmaları yerinde incelerken, daha fazla gecikmeden bir an önce tamamlanmasını dilerken, yaptığı incelemelerden sonra detaylı bilgiler aldığı görüldü.