Bozkır’a bağlı dış mahallelerimizden Sorkun mahallesi ile Antalya sınırlarında bulunan Dipsizgöle serinlemek için giren genç gölde boğularak can verdi. Dipsiz göl neredeyse her geçen birkaç yılda can almaya devam ediyor. Dipsiz göl baktığınızda derinliği çok yakın gibi görünse de çok derin bir göldür.

Bozkır ilçemize bağlı Sorkun Mahallesinin yayla sınırları ile Antalya il sınırında bulunan Dipsizgöl’e serinlemek için giren Manavgat Sülek mahallesi sakinlerinden Ahmet Arı (25) suya girdikten bir süre sonra gözden kaybolmasıyla olay yerinde bulunan vatandaşlar 112’yi aradığı öğrenildi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine anında gelen Bozkır İlçe Jandarma ve Bozkır itfaiye ekipleri intikal etti. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri geldikten sonra gölde yapılan uzun aramalar sonrasında Arı’nın cansız bedenine ulaşıldığının bilgisi verdiler.  
Olay ile ilgili adli inceleme başlatılırken, olay yerinde incelemelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı yaptığı açıklamada; “Maalesef bugün Akşam saatlerinde Dipsiz gölde üzücü bir boğulma vakası ihbarı üzerine, İlçe Jandarma ve İtfaiye ekiplerimiz olay yerine intikal etmiştir.
Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Polis dalgıç, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe İtfaiye ekiplerimizin yoğun çabalarıyla Ahmet Arı isimli genç kardeşimizin cansız bedenine ulaşılmıştır. Ahmet kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.