Bozkır Postası gazetemizi ziyaret eden ilçemiz Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, gazetemizin zor şartlar altında 35 yıldır özveriyle ilçenin sesi, kulağı olduğuna ve Bozkır’ın meselelerini ön planda tutarak manşetlerimizden indirmediğimizden dolayı teşekkür ederken, Belediye olarak ilçemize yaptıkları bazı hizmetlere de değinirken, ‘Bizlerde gücümüzü sizlerden aldık, sizler için çalışıyoruz” dedi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve beraberinde bulunan Belediye Emlak Müdürü Namık Akkuş ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz Sahibi Yunus Yılmaz ile görüşen Başkan Saygı, Yılmaz’a şu ifadelerini aktardı; “Bozkır Postası gazetesi olarak özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevinizi yerine getirirken, 35 yıldır bıkmadan, usanmadan, zor şartlar altında memleketimiz Bozkır’ın menfaatlerini ön planda tutarak manşetlerinizden indirmediniz. Toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerlerinizi de göz ardı etmediniz, sorumlu bir yayıncılık üstlendiniz. Bundan dolayı başta gazeteniz Bozkır Postası Sahibi olarak sizi kutlarım.” diyen Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Belediyenin yaptığı çalışmalarını da tarafsız ve objektif olarak kamuoyuna aktardığımız için ayrıca teşekkür ederken, yaptığımız haberlerle kendisinin Bozkır’a hizmet yapma gücünün dahada artarak devam ettiğini söyledi.
Başkan Saygı, Belediyeciliğin gönül işi olduğunu söyleyerek, “gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse çeşitli ziyaretlerde yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatmaya ve halkın görüş ve dileklerini alarak çalışmalarımıza aşkla, şevkle devam edeceğiz.” dedi.
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı; "Hepimizin bildiği gibi geçtiğimiz son 2 yılda tüm dünya da olduğu gibi zor bir pandemi sürecinden geçtik. Bu yaz itibari ile iş tempomuzu giderek arttırdık. Bozkır'ımıza ve mahallelerine hak ettiği Belediye hizmetlerini alabilmesi için tüm personelimizle yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve tüm imkanlarımızı zorlayıp sürdürmeye de devam edeceğiz. Benim Bozkırım ve Bozkırlım hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıktır.” şeklinde konuştu.
Daha sonra Başkan Saygı konuşmalarına şöyle devam etti; “Geçtiğimiz yıl ve bu yıl Bozkır merkezde sıcak asfalt çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemizle birlikte sürdürdük. Hem merkezde hem de dış mahallelerimizde de parke taşı döşemelerimiz hummalı bir çalışmalarımızla devam ediyor. Alt yapısı biten ve eskiyen tüm yollarımızı ve kaldırımlarımızı tamamlamak için mücadelelerimizi dürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz yıldan bu yana her alanda ilçemize elimizden geldiğince yeni projeler ürettik ve hayata geçirdik. Sosyal alanlarımıza yeni parklar kazandırdık. Mevcut park alanlarımızı da tekrar elden geçirdik. Bozkır ve çevresine her alanda yaptığımız çalışmalarımız da gücümüzü sizlerden aldık, sizler için çalışıyoruz.” diyen Başkan Saygı, gazetemiz sahibi Yunus Yılmaz ile ilçenin bazı meselelerini de istişare ederek gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.
(Haber: Durdugül Yılmaz)