19 Eylül Gaziler Günü olması münasebetiyle Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, ilçeye bağlı Hisarlık ve Küçük Hisarlık mahallelerinde bulunan şehit yakınları ile gazilerimizi evlerinde ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, ilçeye bağlı dış mahallelerimizde bulunan şehit yakınları ile gazilerimize böyle bir günde anlamlı ziyarette bulunarak onların gönüllerini aldı.
Kaymakam Ahmet Berkay Deniz, ilçemiz Bozkır’a bağlı dış mahallelerimizden Hisarlık ve Küçük Hisarlık Mahallelerinde ikamet eden şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etti. Şehit yakınları ve gazilerimiz; Kaymakam Deniz’in ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ve ilçenin Kaymakamını böyle bir günde yanlarında olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler ve Kaymakam Deniz’e teşekkür ettiler. 

İlçemiz Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile yakından ilgilenerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Kaymakam Deniz, devlet olarak her zaman şehitlerimiz ve gazilerimizin emanetlerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
(Haber: Yunus Yılmaz)