Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında Bozkır Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta personeliyle bir araya geldi. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yılını kutlayan Başkan Saygı, tüm personele Bozkırlılar adına teşekkür etti.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yılının kutlu olmasını dileyen Başkan Saygı, özellikle şehirlerde düzenin, intizamın sağlanması, vatandaşın korunması adına zabıtanın çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.
Bozkır Belediyesi Zabıtası olarak, Bozkır’da düzeni sağlamak konusunda ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Belediye Başkanı Sadettin Saygı, “Ben tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerde elimizden geldiğince zabıta ekibimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. 
Bozkır, kurallara riayet edilen bir misafirperver şehridir. Bizim görevimiz de kontrol etmek, tedbir almak, oluşan aksaklıkları düzeltmektir. Sizler bir taraftan da şehrimize gelen gurbetçi misafirlerimizin misafirperver zabıtası olarak hizmet vermenizdir. Onların dertlerini dinlemek, varsa sorunlarını çözmek, ilgili birimlere yönlendirmektir. Bu konuda önemli, büyük bir görev ifa ediyorsunuz ve bundan sonra da aynı hassasiyetle edeceğinize hiç şüphem yoktur. Ben hepinize tüm Bozkırlılar adına teşekkür ediyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum. Nice yıllara inşallah.” değerlendirmesinde bulundu.
(Haber: Yunus Yılmaz)