Antalya’da yapılan Türkiye Yüzme Şampiyonasında; İlk madalyası bronz ikinci madalyası gümüş olan Bozkırgücü Spor Kulübü’nün özel sporcusu Merve Hallıoğolu Yüzme Şampiyonası 800 metrede de Türkiye Şampiyonu oldu. Antalya’da yapılan yarışlarda sporcumuz adeta merdivenleri basamak basamak çıkarak en sonunda zirveye çıktı.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonasında, Bozkırgücü Spor Kulübü'nün özel sporcusu Merve Hallıoğlu tarafından ilk madalyası bronz olarak gelirken, yine özel sporcusu Merve Hallıoğlu tarafından ikinci madalyası da gümüş olarak geldi. Yüzme Şampiyonası 800 metre ise sporcumuz Merve Hallıoğlu Türkiye Şampiyonu olmuştur. Antalya’daki yarışlarda sporcumuz adeta merdivenleri basamak basamak çıkarak en sonunda zirveye çıktığının sevindirici haberleri gazetemize düştü.
Merkezi Konya’da bulunan İlçemiz Bozkır'ın özel bireyleri için özel bir sivil toplum kuruluşu ve spor kulübü olarak hizmet veren Bozkırgücü Spor Kulübü, Antalya'da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonasında özel sporcusu Merve Hallıoğlu tarafından ilk madalyası bronz olarak geldi. Antalya'da Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası 200 metrede aynı sporcumuz Merve Hallıoğlu Türkiye 2.si olarak da gümüş madalyasını almıştı. Antalya’da yapılan yarışlarda sporcumuz adeta merdivenleri basamak basamak çıkarak en sonunda 800 metredeki yüzme yarışlarında zirveye çıkarak birinci oldu ve Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyasını aldı. 
Bozkır Gücü Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada; "Antalya'da Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası 100m de sporcumuz Merve Hallıoğlu yaş grubunda Türkiye 3.sü olurken, 200 metrede de yine aynı sporcumuz Merve Hallıoğlu Türkiye 2.si olmuştur. Yapılan yasışların devamında ise 800 metrede birinci olan ve Türkiye Şampiyonluğunun kulübümüze ve bizlere yaşatan özel sporcularımızdan Merve kızımıza ve kıymetli Sercan Vatansever hocamıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” denildi.