Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda, aralarında daha önce Ak Parti’de görev almış kanaat önderlerinin de bulunduğu 50 kişiye rozet takıldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda, aralarında daha önce Ak Parti’de görev almış kanaat önderlerinin de bulunduğu 50 kişiye rozet takıldı.
Genel Başkan Danışmanı Yakup Özkurt, İl Başkanı Hasan Ekici ve İl Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu programda bir konuşma yapan Genel Başkan Danışmanı Yakup Özkurt: “Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinde Başdanışmanlık, Bakanlık ve Başbakanlık yapan, O kadar yetkili makamlarda görev almasına rağmen hiçbir yolsuzluğa ve şaibeye ismi karışmayan Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yol yürümekten gurur ve onur duyuyorum ve tüm hemşehrilerimizi de bu yolda birlikte yürümeye davet ediyorum.” dedi.
İl Başkanı Hasan Ekici de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Genel Başkanımızla birlikte 2019 yılında bu kutlu yola çıkarken bizlere “Bunlar parti falan kuramazlar, kursalar bile İl Başkanı, İlçe Başkanı bulamazlar ve Teşkilatlanamaz” demişlerdi. Elhamdülillah Ülke olarak bütün İllerde Teşkilatlandık, İl olarak Bütün ilçelerimizde teşkilatlanmamızı tamamladık ve iktidar partisinin bile yapamadığı mahalle teşkilatlarımızın açılışlarını yaparken nerede ise her hafta bir ilçemizde toplu katılım programları düzenliyoruz. 
Bugün de aralarında kanaat önderlerimizin de bulunduğu elli aileyi temsilen, aile büyüklerimize rozetlerini takacağız. Bizler, her birimiz bu ulu çınarımızın yaprakları olarak, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde ülkemizde dürüst insanları yönetime getirerek, istikrarlı bir şekilde; Adalette, Refah’ta, Eşitlik’te, Siyasi ahlâkta, Ekonomide, Sağlıkta, Eğitimde ve daha birçok alanda Dünya’da saygı gören bir Ülke haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Konuşmaların ardından kanaat önderleri ve aile büyüklerine rozetlerinin takılması ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.
(Haber Merkezi)