Bozkırlı hemşehrimiz Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçemize bağlı belde ziyaretleri kapsamında, geçtiğimiz hafta Bozkır'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Büyükşehir yasası yürürlüğe girmeden önce belediyelik olan Sarıoğlan, Harmanpınar, Sorkun, Dereköy ve Çağlayan mahallerine gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen heyet, belde sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 2022'nin son gününde Bozkır'a bağlı; Harmanpınar, Sorkun, Dereköy, Çağlayan ve Sarıoğlan mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Yılın son gününü hemşehriyle geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Altay, ilçelerin daha fazla kalkınması ve gelişmesi için 2023 yılında da gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
Bu tablo gurur tablosudur diyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı; "Başarılı çalışmalarıyla tüm dünyada takdir ve beğeni toplayan Bozkır'ımızın evladı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay başkanımızla belde ziyaretleri gerçekleştirdik.
Tüm Bozkır olarak Uğur İbrahim Altay başkanımızla gurur duyuyoruz. Konya modeli belediyecilik anlayışla tüm ilçelerimizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sayın Uğur İbrahim Altay başkanımızın Bozkır'ımıza kazandırdığı sayısız hizmetler için tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Altay'ın yanı sıra Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven ve teşkilat mensupları da katıldı.
(





Haber: Yunus Yılmaz)