Bozkır Devlet Hastanesinde Nöroloji Hastalıkları Uzmanı Doktor Cansu Ayvacıoğlu Çağan, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doktor Harun Çoban, Radyoloji Uzmanı Doktor Seren Ay Ekinci, Ortopedi ve travmatoloji Op. Dr. Hasan Güven Tatar, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Ahmet Han Turan ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Op. Dr. Deniz Genç geçtiğimiz günlerde görevlerine tek tek başladılar.

Sağlık Bakanlığı 108. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında genel kuraya ait münhal kadrolar yayınlanmıştı. Yayınlanan münhal kadrolarda, Bozkır Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Nöroloji Hastalıkları Uzmanı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ile Radyoloji kadroları açılmıştı. 
Sağlık Bakanlığı tarafından 108. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Bozkır Devlet Hastanesine atanan, Nöroloji Hastalıkları Uzmanı Doktor Cansu Ayvacıoğlu Çağan, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doktor Harun Çoban, Radyoloji Uzmanı Doktor Seren Ay Ekinci, Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Hasan Güven Tatar ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Ahmet Han Turan ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Op. Dr. Deniz Genç sırasıyla bir bir ilçemiz devlet hastanesinde resmen görevlerine başladılar.
Bozkır Postası Gazetesi olarak, Bozkır Devlet Hastanemize Uzman Doktor kadrolarının açılmasında ve atamalarının yapılmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarken, hastanemizde görevlerine başlayan doktorlarımıza da başarı dileklerimizi sunarken, inşallah birkaç ay sonra ilçemizden ayrılmazlar diyor, Bozkır ve çevre halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.
(Haber: Yunus Yılmaz)