Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basın mensuplarının Bozkır’daki birlik ve beraberliğin güçlü olmasına büyük katkısı olduğunu belirterek,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması münasebetiyle gazetemiz Bozkır Postasını ve çalışanlarını tebrik etti.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’nın,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı şu şekilde: “Bozkırımızın dört bir noktasında büyük bir özveri ile 35 yıldır bıkmadan usanmadan Bozkırımızın tek yazılı yerel basınımız olan Bozkır Postası gazetesini öncelikle kutluyorum. Ayrıca Bozkır Postası gazetesinde görev yapan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de yürekten kutluyorum. 
Haber alma hak ve hürriyetinin sağlanması bakımından son derece hassas bir vazife ifa eden, her türlü şart ve koşulda görevlerinin başında olan gazetecilerimiz; demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olmaya devam ediyor. Sağduyulu ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla; milli ve manevi değerlerimize karşı büyük bir hassasiyet gözeten Bozkır Postası gazetesi ve çalışan gazetecilerimiz, halkımızın gönlünde ulvi bir yer edinmeyi başarmıştır.
Bozkırımı özelinde bakarsak; şehrimizin birlik ve beraberliğinin güçlü olmasında basın mensuplarımızın büyük katkısı vardır. Kalemi güçlü, tarafsız, ülkesini, milletini, vatanını seven basın mensuplarımız ilçemize öncülük ediyor. Ben tüm hemşehrilerim adına basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
Yerelde ve ulusalda, milletimizin yükselen sesi olarak, büyük bir sorumluluk üstelenen medya mensuplarımız; ülke olarak yaşadığımız her türlü olağanüstü durumda etkili bir koordinasyon ve bilgi akışı sağlayarak son derece önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor.
Üstün gayretleriyle vazifelerini zor şartlara rağmen en güzel şekilde yapan tüm medya çalışanlarımızı tebrik ediyorum.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm gazetecilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyor; 2023’ün sağlıklı, mutlu, huzurlu bir sene olmasını da temenni ediyorum.” dedi.
(Haber: Durdugül Yılmaz)