İlçemiz Bozkır’da bulunan merkez okullarından, Cumhuriyet Ortaokulunda karne töreni düzenlendi. Törene başta Bozkır Kaymakamı Tolga Turan katılırken, öğrencilere ara tatile girmelerinden dolayı ilk dönem verilen karnelerinin sevinçlerine ortak oldu.

Bozkır ilçemizde 47 okulda düzenlenen karne programlarıyla 4.355 öğrenci’nin karnelerini almanın heyecanını ve sevincini yaşadıkları görüldü. İlçe merkezinde İlçe Protokolünün katılımı ile Merkez Cumhuriyet Ortaokulunda karne töreni düzenlendi.
İlçedeki karne heyecanına Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkan V. Hüseyin Erdem, Bozkır Belediye Başkan Yrd. Mehmet Kılınç ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci öğrencilerimizi ziyaret ederlerken, karne sevinçlerine ortak oldular.
Remzi Demirci Anaokulu, Vali Kemal Katıtaş İlkokulu ve Derviş Mustafa Öztunç İlkokuluna yapılan ziyaretlerde, aynı zamanda tüm anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimize dağıtılmış olan Şivlilik Paketi, lise öğrencilerimize de Kudüs ve Balkan kitapları dağıtıldı.
307 Öğretmen ve 4.355 Öğrenci karne töreni sonrasında yarıyıl tatiline merhaba derlerken, karne töreni sonrasında, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.
(Haber: Yunus Yılmaz)