Bölgemizde bulunan komşu ilçelerimizden Türkiye’nin en küçük ilçelerinden olan Yalıhüyük ilçesinde, 18 depremzede aile için ev tahsis edildi. 

Ülkemiz Türkiye’nin en küçük ilçelerinden biri olan ve Bozkır ilçemize 20 kilometre uzaklıkta bulunan komşu ilçelerimizden Yalıhüyük ilçesinde örnek bir davranışla adım atılırken, 18 depremzede ailelere ev tahsisi yapıldığının haberini sosyal medya hesabından isim isim yardımseverlerin paylaşımını yapan Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, evlerini Depremzedelere tahsis eden Yalıhüyük'lülere ayrı ayrı teşekkür etti. 
Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; değerli hemşerilerim; ‘Yalıhüyük depremzedelere kapılarını açmaya devam ediyor.’ başlığıyla depremzedelere kapılarını açanların isimlerini tek tek şöyle duyurdu:       
 
“Bahri Tuna 2 aileye, Mehmet Ali Çetin 1 Aile’ye, Mehmet İşler 1 Aile’ye, Kadir Şimşek 1 Aile’ye, Bekir Koçer 1 Aile’ye, Süleyman Ceran 1 Aile’ye, Mehmet Altınkaynak 1 Aile’ye, 
Yaşar Altınkaynak 1 Aile’ye, Mehmet Turan 1 Aile’ye, Hüseyin Durmuş 1 Aile’ye, Ali Eğiste 2 Aile’ye, Abdullah Örs 1 Aile’ye, Bayram Bılgıç 1 Aile’ye, Mustafa Pişkin 1aile’ye, Ali Güney 1 Aile’ye ve ismini vermek istemeyen bir vatandaşımız da, 6 kişilik bir aileyi dayalı döşeli bir eve yerleştirdi. Vatandaşlarımız tarafından Belediyemize Depremzedeler için tahsis edilen evler için teşekkür ederim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Başkan Hasan Koçer, paylaşımının sonunda; “Birlik ve beraberlik içinde kardeşlerimizin yanındayız. Yardımlaşma, dayanışma ve misafirperverlikteki gayretlerinden dolayı Yalıhüyüklü halkımıza bir kez daha teşekkür ederim. Her birinizden Allah razı olsun yaptığınız yapacağınız yardımları Rabbim kabul etsin İnşallah" dedi.

(Haber: Özgür Yılmaz)