İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretinde, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı dış mahallelerimizde bulunan bazı okullarda da ziyaretler yaparken, öğrencilerin eğitimi-öğretimi konusunda da gerekli incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Geçtiğimiz hafta başı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Bozkır’a geldi. Yiğit ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretinde, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı dış mahallelerimizde bulunan bazı okullarda da ziyaretler yaparken, öğrencilerin eğitimi-öğretimi konusunda da incelemelerde bulundu.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ilçemize yaptığı ziyareti kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci ile birlikte Çağlayan İlk ve Ortaokulu, Sorkun İlkokulu, Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu ve Zengibar Anadolu Lisesini ziyaret edip, öğrenci, öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya gelerek eğitim-öğretim süreçleri ve yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci İlçe Kaymakamı Tolga Turan’ı da makamında ziyaret etti.(Yunus Yılmaz)