Depremden sonra ilçemiz Bozkır’a yerleşen bazı depremzede ailelerimizin çocuklarına yönelik özel olarak anasınıfı yapılmıştı. Yapılan bu anasınıfındaki depremzede ailelerimizin çocukları oldukça mutlu oldukları yüzlerini vuruyor.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra, Bozkır ilçemize bazı evler ile Bozkır Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarına yerleşen depremzede çocuklar için anasınıfı okulu açılmıştı. Açılan anasınıfı okulu açıldığı günden bu yana depremzede ailelerin çocuklarına eğitim verirken, depremzede aileler ile çocuklarının oldukça mutlu oldukları ve anasınıfı okulunu açan ilçemiz yetkililerine teşekkür ettiler.  
Bozkır Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde açılan anaokulu açılması ile ilgili ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda da: "Ülkemizde yaşanan deprem sonrasında ilçemize gelen ailelerin çocuklarının deprem korkularını atabilmesi ve akranları ile özel bir ortamda vakit geçirebilmesi için Bozkır KYK yurdu bünyesi içerisinde müdürlüğümüz tarafından açılan anasınıfında, depremde yaşadıkları korkularını unutturabilmemiz için yapılan etkinliklerle anasınıfı çocuklarımızın morallerini bir nebzede olsa yerine getirmektedir.” şeklinde gazetemiz muhabirine bilgiler verdiler.