Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, gazetemize verdiği yazılı demecinde;

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven gazetemiz Bozkır Postasına yazılı olarak verdiği demecinde: “Öncelikle, geçtiğimiz ay yaşadığımız depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara, acıyı ve kederi yüreğinde hisseden tüm vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim bu acıları bir daha yaşatmasın inşallah diyerek siz değerli hemşehrilerimin Mübarek ramazan ayını kutluyor, her birinizi saygıyla selamlıyorum.” 

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven yazılı olarak verdiği demecine şöyle devam etti: “Kıymetli Bozkırlılar, hepimiz bir kez daha gördük ki, bizler gerçekten çok asil bir ecdadın, maneviyatı, vatan ve millet sevgisi çok yüksek merhametli ve yardımsever evlatlarıyız. Kendimizle, milletimizle ve din kardeşlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Rabbim ülkenin bu zor ve acı günlerinde bir ve beraber olmayı kendine görev edinen herkesten razı olsun inşallah.
Kıymetli Bozkırlı hemşerilerim, Millet ve Devlet olarak bir yandan depremin yaralarını hızla sarmaya devam ederken, diğer yandan da ülkemiz için son derece önemli bir seçime hazırlanmaktayız. 
Bizler göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, İl başkanımız, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Ülkemiz, Konya’mız ve ilçemiz Bozkır adına ne yapabiliyorsak, elimizden ne geliyorsa onu yapmanın çabası ve gayreti içinde olduk.
Aslına bakarsanız şu konumda ve zamanda bu ülkenin bireyleri olarak, taşımamız gereken sorumluluğun bir gereği olarak Ülkemizin son 20 yılına çok iyi bakmamız gerekir. Objektif ve tarafsız. Çünkü eğer öyle bakabilirsek, doğruyu ve gerçeği çok daha net göreceğiz, göreceğiz ki; birbirinden değerli sayısız eserlerin, durmadan, yılmadan gece gündüz çalışılarak nasıl kazandırıldığını göreceğiz. Ak Parti dönemi öncesi; Ülkemizin sahip olduğu insan gücünün, beyin gücünün bile bile yıllarca nasıl uyutulduğunu göreceğiz. Bu eşsiz vatanın altındaki ve üstündeki tüm zenginlikleri fark edemeyelim diye gözlerimizin nasıl kapatıldığını göreceğiz. Kısır çekişmelerle gündem yaratarak zamanımızı ve enerjimizi nasıl çalmışlar çok net bir şekilde göreceğiz.
Sağlıkta, savunma sanayinde, teknolojide, tarımda, ulaşımda ve daha birçok alanda yapılan devrim niteliğindeki hizmetleri göreceğiz. Yapılan yüzlerce Baraj ve Göleti aynı zamanda sulama sistemlerini göreceğiz. Ayını zaman da; Doğru yerden bakabilirsek, bu ülkenin havasını soluyup, ekmeğini yiyen, ama bu aziz millete ve vatana yıllarca ihanet etmiş ve hala etmekte olan alçakları da göreceğiz. Anlayacağınız; oturup mantıklı bir şekilde düşündüğümüzde, gerçekten doğruyu bulmak adına baktığımızda ülkemiz adına kim çalışmış, kim hizmet üretmiş, kim bu asil devletin ve milletin adeta küllerinden doğmasının önünü açmış daha net bir şekilde göreceğiz.
20 yıl gibi kısa bir zamana sığan bunca hizmetin sadece ve sadece, sahip olunan inanç; iman ve hizmet aşkı olduğunu da göreceğiz. Görmeliyiz ve bilmeliyiz ki tüm bunları gerçekleştirmek, ancak ve ancak ileri görüşlü yüksek tecrübe ve deneyim sahibi duruş ve kararlılığı tüm dünyada kabul görmüş bir liderle, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşmiştir. Kendilerine şahsım, ilçem ve ülkem adına sonsuz teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Diğer bir taraftan da açıkçası sormak istiyorum siz değerli büyüklerime, annelerimize, babalara, genç kardeşlerimize; Esnafımıza, köylülerimize, Eğitimcilerimize ve tüm halkımıza sormak istiyorum. Şu kısa zamanda tüm bu hizmetler yapılmaya çalışılırken, her şey güllük gülistanlık mıydı? Ya da benim eşsiz ülkemin başına gelen bunca tehdit, bunca yaptırım, ihanet, acaba bir başka ülkenin başına gelseydi acaba ne olurdu halleri?
Gezi parkı 17-25 Aralık operasyonları 15 Temmuz fetö hain darbe girişimi-ekonomik yaptırım ve krizler-Covid-19 yangınlar depremler ve son olarak da asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri ilk akla gelip asla unutulmayacak olanlar.
Lütfen bunları çok iyi düşünelim. Birbirimizin, Ülkemizin ve liderimizin kıymetini bilelim. Tatbikî konuşalım, tatbikî tartışalım. Yanlışları hep birlikte düzeltip, doğru ve güzel işleri de yine hep birlikte çoğaltalım. Ama bizleri bölmek ve parçalamak isteyenlere, bu ülkeye çok oldunuz artık durun demeye çalışanlara lütfen fırsat vermeyelim.
İşte tam da tüm bu duygu ve düşünceler adı altında, Ak Parti Bozkır İlçe teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olduğu gibi, Ülkemiz ve milletimiz için, adeta kendini adamış, vakfetmiş Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yılmadan, durmadan çalışmayı kendimize bir görev biliyoruz. Bu topraklara, bu devlete, bu millete ve bu bayrağa hizmet eden bu davanın yanında olmayı kendimize zorunlu ve koşulsuz bir amaç olarak görüyoruz. 
İnşallah yapılacak olan 14 Mayıs 2023 seçimleri için, bu şuurla çalışmaya gayret ederek, milletimiz ve devletimizin bekası, geleceği için Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletvekillerimizin, siz aziz halkımız tarafından en yüksek oy oranı ile seçilmesi için durmadan çalışacağız.
Şimdiden 14 Mayıs 2023 seçimlerinin, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, siz çok değerli halkımızı bir kez daha, saygıyla selamlıyorum.” diyen Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven gazetemize gönderdiği yazılı demecine son vermiştir.