Bozkır Devlet Hastanemizde, Üroloji Bölüm Ameliyatları başarılı olarak yapılmaya devam ederken, son olarak Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Atıcı ve ameliyathane ekibi tarafından ileri derece prostat büyümesi olan bir hastaya endoskopik olarak Prostat Rezeksiyon işlemi (TUR-Prostat) başarıyla yapıldığı belirtildi.

Bozkır Devlet Hastanesinde görev yapan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Atıcı, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Hasan Çekdemir ve ameliyathane ekibi tarafından Bozkır Devlet Hastanesinde üroloji bölüm ameliyatları başarılı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.
Son olarak Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Atıcı ve ameliyathane ekibi tarafından ileri derece prostat büyümesi olan bir hastaya endoskopik olarak Prostat Rezeksiyon işlemi (TUR-Prostat) başarıyla yapıldığı belirtildi.
Bozkır Devlet Hastanesinde cerrahi operasyonların başarılı bir şekilde gerçekleştirmesinde emeği geçen uzman hekimlerimize, hastane Başhekimine, hastane müdürlerine, sağlık personellerine, idari personellerine ve destek personellerine, Bozkır Postası gazetesi olarak ayrı ayrı teşekkür ederken, hastanemizde ameliyat edilerek tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun der, Allah'tan kendilerine acil şifalar diliyor, Hastanemizde sunulan hizmetlerin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz.
(Haber: Yunus Yılmaz)