36 yıldır doğru, tarafsız ve ilkeli habercilikle Bozkır’da yayın yapan ilçemizin ilk ve tek yazılı basını olan gazetemiz Bozkır Postasına Belediye Başkanımız Sadettin Saygı’dan 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda geleneğini bozmadı ve yaş pastalı ziyaretinde bulunan Başkan Saygı: “Bozkır Postası Gazetesi Bozkır’ın gönlünde müstesna bir yeri vardır” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, İlçemizde 36 yıldır özverili ile çalışmalarını sürdüren, Bozkır’ın canlı tarihi hafızası konumunda olan Bozkır Postası gazetesini ziyaret etti.
Bozkır Postası Gazetesi Sahibi Yunus Yılmaz ve muhabirimiz Özgür Yılmaz tarafından karşılanan Belediye Başkanımız Sadettin Saygı’nın ziyaretine, ilçemiz esnaflarından Kalaycıoğlu Tahin Sanayii sahiplerinden Mustafa Kalay ile Akgül Restoran’ın işletmecilerinden Emin Akgül’de katıldı.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesi ile İlçemiz Bozkır Postası Gazetesini ziyaret ettik. Yıllar boyu süren ilkeli ve doğru habercilik ile Bozkır’ın gönlünde müstesna bir yeri olan Bozkır Postası Gazetemiz aynı zamanda ilçemizin tarihi canlı bir hafızası konumundadır.
İlçemizin tanınması, yapılan hizmet ve yatırımların görselleri ile birlikte arşivlerde yerini alarak gelecek kuşaklara da aktarılmasını sağladıkları için Bozkır Gazetemize teşekkür ediyorum. Birlikte yaşadığımız bu güzel ilçemizin güzel haberlerle tanınması için gayret gösteren Gazetemizin tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü gönülden kutluyorum." dedi.
Gazetemizin Sahibi Yunus Yılmaz’da, Belediye Başkanımız Sadettin Saygı’ya gazeteciler günü dolayısı ile ziyaretinden mutluluk duyduk. İlçemizin tanınması için gazetemiz olarak dün olduğu gibi, bugünde ve yarında çalışmalarımızı inşallah sürdüreceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Başkanımız Sadettin Saygı, günün anısına her yıl olduğu gibi bu yılda yaş pasta takdiminde bulundu.