Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut; 

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’un gazetemiz Bozkır Postasına verdiği ve adına kayıtlı malvarlıkları aşağıdaki tabloda yer alırken, gazete-mize gündemle ilgili yaptığı diğer açıklamaları ise gazetemizin haberde yer almaktadır.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut: “Göreve gelmeden öncesinde seçimlerde söz verdiğimiz gibi şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultusunda her türlü icraatlarımızı siz değerli Bozkır halkımızla paylaşacağız. Yapacağımız tüm satın alma işlemlerimizi kayıt altına alarak her kuruşuna kadar en doğru şekilde kullanarak gerçekleştireceğiz. Kısacası hesap verebilir bir Belediye olacağız.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Bozkır Belediye Başkanı seçilen Nazif Karabulut, gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı açıklamalarında, öncelikle geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde kendisini Bozkır Belediye Başkanlığı görevine layık gören, oy veren ve vermeyen tüm Bozkır seçmenlerine teşekkür etti. 
Başkan Karabulut, gazetemiz muhabirine de mal beyanı belgesini verirken, mal varlığını kamuoyuyla paylaşmamızı istedi. Başkan Karabulut’un gazetemize verdiği tablodaki malvarlığını ise yine gazetemizin birinci sayfasında siz okurlarımızla paylaşıyoruz. 37 yıldır yayın hayatını sürdürdüğümüz Bozkır Postası gazetemize Bozkır Belediye Başkanı olarak gazetemizde yayınlanmak üzere ilk mal varlığını açıklayan Belediye Başkanı oldu.
Bundan böyle Bozkır Belediyesi’ni şeffaf yönetim anlayışıyla yönetmeye devam edeceklerini belirten Başkan Karabulut, “Öncelikle beni başkanlık görevine seçen siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Doğup, büyüdüğüm memleketim Bozkır’a ve sizlere hizmet etmekten de onur duyacağım.
Göreve gelmeden öncesinde seçimlerde söz verdiğimiz gibi şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultusunda her türlü icraatlarımızı siz değerli Bozkır halkımızla paylaşacağız. Yapacağımız tüm satın alma işlemlerimizi kayıt altına alarak her kuruşuna kadar en doğru şekilde kullanarak gerçekleştireceğiz. Kısacası hesap verebilir bir Belediye olacağız.
Biz hemşehrileri-mizin her bir kuruşunu kendi paramızı harcar gibi harcayan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz. Bozkırlı hemşehrilerimizin parasını yine Bozkırlı hemşehrilerimiz için harcayacağız. Bundan yana kesinlikle hiç şüpheniz olmasın. 
Şeffaf yönetim anlayışının başkanlık makamından başlayacağı anlayışıyla güncel mal beyanımı da yerel gazetemiz Bozkır Postası aracılığıyla siz kıymetli hemşehrilerime ve kamuoyuyla paylaşmaktan da mutluluk duyuyorum.” diyen Başkan Karabulut sözlerine şöyle devam etti:
“Geçirmiş olduğumuz seçim sürecinde, başından beri ön gördüğümüz rakamlara halkımızın destek ve teveccühü ile ulaştık. Seçim bir yarıştı bu yarışta kaybeden ve kazanan tüm siyasi partilerinin başımızın üstünde yeri vardır, bundan sonra hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız ve vatandaşlarımızla beraber Bozkır için çalışacağız.
31 Mart’a kadar belediye başkan adayıydım ancak seçildiğimiz günden itibaren tüm Bozkırın belediye başkanı olmak bizim şiarımızdır. 
Görev süremizce yapılacak olan hizmetleri tüm Bozkırlı hemşerilerimizle birlikte başaracağız ve bu seçimler Bozkır'da şunu da gösterdi ki; birçok hemşerimiz siyasi parti ayrımı yapmadan bizlere teveccühlerini gösterdi. Kazandığımız günden itibaren bu kazanılmışlığı önümüzdeki günlerde hizmete dönüştürerek, Bozkırın bize yüklemiş olduğu yükümlülüğü en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyorum. 
Biz beş yıllık süreçte hizmetlerimizi yaptıktan sonra gerek oy veren gerekse oy vermeyen tüm vatandaşlarımıza iyi ki Nazif Karabulut başkan adayına oy verdik dedirtebilirsek ne mutlu bizlere.” ifadelerinde bulunan Karabulut, şimdiye kadar Bozkır’a hizmet eden ve emeği geçen tüm Belediye Başkanları ile siyasi iktidarlara da teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı.
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’un, kamuoyuyla paylaşmak ve yayınlamak üzere gazetemize verdiği mal beyanı ile gündemle ilgili açıklamalarını bizlerde siz değerli okurlarımızla aynen paylaştık.
Bozkır Postası Gazetesi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Bozkır Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Karabulut’a görevinin hayırlı olmasını dilerken, Bozkır için yapacağı çalışmalarında da başarı dileklerimizi sunuyoruz.