Büyük Birlik partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Bozkır ilçemize gelerek Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Bozkır Belediye Başkanlığını kazanan Nazif Karabulut’a, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve BBP il Başkanı Seyit Özcan hayırlı olsun dileklerinde bulunarak üstün başarılar dilerlerken, genel başkan ve beraberindekilerle ilçemizde bazı ziyaretlerde de bulundu.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut gazetemize yaptığı açıklamalarında ise; “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici başkanımızı Bozkır'ımızda ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyduk. Genel Başkanımızın önderliğinde İl Başkanımız Seyit Özcan, teşkilatımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte Bozkır'ımızı şahlanış dönemine inşallah birlikte kavuşturacağız.” dedi.

Başkan Karabulut konuşmalarının devamında; “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici, İl Başkanımız Seyit Özcan, İlçe Başkanımız Süleyman Karabacak ve meclis üyelerimiz ile birlikte Bozkır Kaymakamlığı görevine yeni başlayan Atilla Mete Kaymakamımızı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunduk. Rabbim görevine yeni başlayan kaymakamımız ile birlikte bizlere Bozkır'ımıza güzel hizmetler kazandırmayı nasip etsin.

Daha sonra Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımızla birlikte Bozkır çarşısında kısa bir ziyaretlerimizin ardından, Bozkır'ımızın incisi Aygır Şelalesinde düzenlediğimiz çok güzel bir program ile günü noktaladık.” diyen Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut; “Tüm hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Genel Başkanımızın önderliğinde Bozkır'ımıza çok güzel hizmetler kazandıracağız. Genel Başkanımıza tüm hemşehrilerimiz ve Bozkır'ımız adına teşekkürlerimi arz ediyorum.” İfadeleriyle konuşmalarını tamamladı.
(Bozkır Postası Haber Servisi)