Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır ve Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Çelik, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunurlarken, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Bozkır Belediye Başkanı seçilen Nazif Karabulut, seçimlerden sonra ilk hayırlı olsun ziyaretini Ak Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a gerçekleştirdi.
 Başkan Karabulut; “Seçimlerden sonra ilk hayırlı olsun ziyaretimizi Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a gerçekleştirdik. Bozkırlı hemşehrimiz Başkan Altay, bizleri kırmayıp, ziyaretimizi kabul ederek makamında bizleri ağırladı. 
Başkan Altay ile karşılıklı Bozkır’ın sorunlarını gündeme aldık. Hoş bir sohbet havasında geçen görüşmemizin ardından, Bozkır’ın sorunlarını kendisine aktardık. Sağolsunlar onlarda bizleri dinledi. Zamanla sorunların üzerine gidileceğini belirtti. Hayırlı olsun ziyaretimizi kabul ederek makamında bizleri ağırlayan ve sorunlarımızı dinleyen Başkan Uğur İbrahim Altay’a bizlerde Bozkır adına teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu.
Başkan Uğur İbrahim Altay’da kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Nazif karabulut ile Meclis Üyesi Ali Çelik’e teşekkür ettiği ve yapılan görüşmelerin ardından hatıra fotoğrafı çektirirlerken, her iki başkan da birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak ayrıldılar.