Bozkır’da 19 aydır görev yapan ve Ankara’da görevlendirilmek üzere ilçemizden geçtiğimiz Cumartesi günü ayrılan Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, ilçe ve ilde veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

19 aydır başarılı olarak kaymakamlık görevini yürütmekteyken, İçişleri Bakanlığı Merkez Stajı-Yabancı Dil Eğitimi kapsamında Ankara'ya görevlendirilen ilçemiz Kaymakamı Tolga Turan, geçtiğimiz cumartesi günü ilçeden ayrılmadan önce Bozkır ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Ziyarette esnaflarımız Kaymakam Tolga Turan’a ilçemize sundukları katkılarından ve başarısından dolayı dolayı teşekkür ettiler.
Kaymakam Turan Konya Valiliğini de ziyaret ederek "19 aydır maiyetinde çalışmaktan onur duyduğum, İlçemize ve şahsımıza olan ilgi ve alakaları ile bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Vahdettin Özkan'a şükranlarımı arz ediyorum" diyerek teşekkür mesajı yayımladı. 
Bizlerde Bozkır Postası ailesi olarak Bozkır Kaymakamı Tolga Turan'a ilçemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve yeni görevinde de üstün başarılar dileriz.