Yerel seçimlerde Bozkır Belediye Başkanlığını kazanan Nazif Karabulut, ilçeye bağlı dış mahallelerde vatandaşlarla buluşarak teşekkür ziyaretlerini sırasıyla gerçekleştirmeye başladı.

31 Mart Yerel seçimlerinde, Büyük Birlik Partisinden aday olan ve seçimi kazanan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut 52 mahallenin büyük çoğunluğunda birinci sırada çıkarken, Bozkır Belediye Başkanı seçilmişti.
Seçimlerden sonra mazbatasını alan Başkan Karabulut, devir teslim töreni ile Bozkır Belediye Başkanlığının makam koltuğuna oturdu. 2019 yerel seçimlerinde, Ak Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Sadettin Saygı 5 yıl Bozkır Belediye Başkanlığını yapmış ve birçok başarılı hizmetlere imza atmıştı.
Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerini kazanan Başkan Nazif Karabulut Bozkır Belediye Başkanlığının makam koltuğuna oturduğunu ve Başkan Karabulut’unda Bozkır için önceki dönemlerde olduğu gibi birçok hizmetlere imza atacağını kendisinden beklerken, çalışmalarında da Bozkır Postası Gazetesi Ailesi olarak başarı dileklerimizi sunarız.

Başkan Karabulut makam koltuğuna oturduktan sonra, hayırlı olsun ziyaretlerine gelen vatandaşlarla dolup taştığı belirtilirken, seçimlerden bir buçuk ay gibi bir süre geçmesine rağmen hâlâ ziyaretçilerin hayırlı olsuna geldikleri öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde ise dış mahallelerimize teşekkür ziyaretlerine başlayan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut geçtiğimiz pazartesi günü Dereiçi ve Söğüt, Salı günü de Kildere mahallesine giderek vatandaşlara seçimde gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ederken, mahallelerdeki halktan mahallelerinin sorunlarını yerinde incelediği görüldü.